Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός ο άτιμος Φλεβάρης...

Αυτός ο άτιμος Φλεβάρης...
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021 - 18:13

Στους «32» του Europa League έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός μετά από τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να περάσουν τη Μαρσέιγ και να τερματίσουν τρίτοι στον όμιλο απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο.

Επίσης και πέρσι είχε προκριθεί στους «32» του Europa League, όποτε και αντιμετώπισε την Άρσεναλ.

Πήρε μία θρυλική πρόκριση ο Ολυμπιακός μέσα στο Λονδίνο, αποκλείοντας την Άρσεναλ και στη συνέχεια έπαιξε στους «16» με τη Γουλβς.

Φέτος οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στους «32» της διοργάνωσης την Αϊντχόφεν.

Πριν τα ματς με τους Ολλανδούς υπάρχει ένα κοινό στοιχείο στον Ολυμπιακό σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Άρσεναλ, το οποίο όμως δεν είναι και τόσο θετικό.

Πέρσι ο Ολυμπιακός τον μήνα Φλεβάρη και συγκεκριμένα στις 9 του μήνα, είχε χάσει τον Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός στους αγώνες του Champions League είχε μείνει εκτός λίστας, αλλά στην πορεία βρήκε το ρυθμό του και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια τον συμπεριέλαβε στη λίστα των αγώνων του Europa League.

Όμως στις 9 Φλεβάρη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο τραυματίστηκε σοβαρά και έτσι έχασε όλο το υπόλοιπο της σεζόν, όπως φυσικά και τα ματς με την Άρσεναλ.

Τώρα έναν χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 3 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός χάνει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για τις αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν. Εννοείται πως ο τραυματισμός του Αβραάμ δεν είναι τόσο σοβαρός και ευτυχώς δηλαδή, αλλά το χρονικό διάστημα που χάνει είναι σημαντικό.

Διότι είναι σε μία θέση που χρειάζεται παίκτες η ομάδα, από τη στιγμή που ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι τιμωρημένος.

Διαβάστε επίσης