Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς κανονικότητα με διοίκηση Γραμμένου

Χωρίς κανονικότητα με διοίκηση Γραμμένου
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021 - 12:18

Ήταν στραβό το κλήμα... Σα να μην έφτανε που η διοίκηση Γραμμένου απουσίαζε από όλα τα μεγάλα προβλήματα, πλέον το... κακό έχει παραγίνει καθώς ασχολούνται μόνο με το πότε θα κάνουν εκλογές που παρεμπιπτόντως έχουν προγραμματιστεί για τις 19 του μήνα αλλά θα αναβληθούν για τις αρχές του άλλου. Για την ΕΠΟ δεν υπάρχει ποδόσφαιρο αλλά μόνο ο μικρόκοσμος της δήθεν «εξυγίανσης», δηλαδή πως θα συνεχίσουν να υπάρχουν για να κάνουν ρουσφέτια σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ απέτυχε και δεν το παραδέχεται. Το λένε και οι FIFA, UEFA στην Ολιστική Μελέτη με την οποία ζητούν την αναδιοργάνωσή τους αλλά και να εφαρμόσει κώδικα καλής διακυβέρνησης αλλά και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της.

Η ΕΠΟ απέτυχε και δεν το παραδέχεται, λόγω του εμφυλίου πολέμου μεταξύ των μπλοκ των παραγόντων που ανήκουν σε βορρά και νότο, αντίστοιχα. Ενώθηκαν πριν από τις εκλογές του 2017, το ίδιο ισχύει και τώρα, δηλαδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τον ΠΑΟΚ να «τρέχει» πίσω από την ΑΕΚ, καθώς από τη Θεσσαλονίκη διατυμπανίζουν ότι θα γίνουν αυτά που θέλει και δεν έχουν ίχνος ντροπής!

Πώς να παραδεχτεί κάποιος ότι υπάρχει κανονικότητα στην διοίκηση της ΕΠΟ, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος έχει ακούσει... κάλαντα μέχρι και από τους «ποδοσφαιρικούς του συντρόφους», της δήθεν εξυγίανσης; Το λένε και οι ίδιοι, μέχρι και μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ ότι υπάρχει ακυβερνησία και κενό διοίκησης.

Η... καμπάνα χτυπάει για τον Γραμμένο, ο οποίος κάνει πως δεν ακούει! Δεν βγήκε να απαντήσει ούτε στα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία απαίτησε από τον Κλάτενμπεργκ να τιμωρηθούν οι Παπαπέτρου, Τσαγκαράκη που τον εξέθεσαν σε FIFA, UEFA. Όλα αυτά δείχνουν ότι απέτυχε η ΕΠΟ, με τη σφραγίδα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και δεν υπάρχει κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης