Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μασάμε! Το πιο δύσκολο πρόγραμμα, ο Θρύλος!

Δεν μασάμε! Το πιο δύσκολο πρόγραμμα, ο Θρύλος!
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021 - 13:56

Ό,τι και να… ρίξουν στον δρόμο μας, θα το ξεπεράσουμε, στην προσπάθεια για το 46ο και για το νταμπλ! Δεν μασάμε! Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει, με διαφορά το πιο δύσκολο και γεμάτο πρόγραμμα, μέχρι να καταφέρει να κάνει και φέτος, το νταμπλ, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά… ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!

Τι και αν η κληρωτίδα του Κυπέλλου έφερε, στον δρόμο του Ολυμπιακού, τον Άρη; Τι και αν πρόσθεσε, με αυτό τον τρόπο, δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, στο καλεντάρι της ομάδας του Μαρτίνς, για τον θεσμό, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να επιβαρύνεται με τον πλέον σαφή και δύσκολο τρόπο; Ο Θρύλος είναι έτοιμος να ξεπεράσει και αυτά τα εμπόδια και να συνεχίσει, απτόητος, στον δρόμο προς την άρση κούπας και στο Κύπελλο!

Ενδεικτικά αναφέρουμε, πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα, από εδώ και στο εξής, με την προσθήκη των δύο αγώνων, με τον Άρη, για το Κύπελλο:

7/2 Ολυμπιακός-ΟΦΗ

9-10-11/2 Ολυμπιακός-Άρης (Κύπελλο)

14/2 ΠΑΟ-Ολυμπιακός

18/2 Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν

21/2 Ολυμπιακός-Άρης (SL)

25/2 Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός

1/3 Βόλος-Ολυμπιακός

2-3-4/3 Άρης-Ολυμπιακός

7/3 Ολυμπιακός-Λαμία

Βλέπουμε, λοιπόν ότι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, του μοναδικού εκπροσώπου του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, βαρύνει ακόμη περισσότερο! Ο Θρύλος, παρόλα αυτά, δεν μασάει, και είναι έτοιμος για να δώσει τα πάντα, για να συνεχίσει προς τους στόχους του!

Διαβάστε επίσης