Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραντζέλοβιτς: «Ευρώπη και να μη χαλαρώσουμε!» (video)

Ραντζέλοβιτς: «Ευρώπη και να μη χαλαρώσουμε!» (video)
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 - 10:17

Να δει τον Ολυμπιακό να συνεχίζει στην Ελλάδα με… τσίτα τα γκάζια, αλλά και να προχωρήσει στην Ευρώπη, θέλει ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Μιλώντας στη Real News, ο νεαρός Σέρβος μέσος τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ότι δουλεύει με καλή ψυχολογία.

«Δεν είναι κάτι νέο για εμάς. Αυτό που κάνουμε είναι να εστιάζουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε ένα ματς Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα και, παρότι είχαμε πάρει προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, κοιτάξαμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Κάναμε έναν καλό αγώνα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά.

Για το δύσκολο πρόγραμμα και την συνέχεια: «Είναι γνωστό το πρόγραμμα, δεν άλλαξε κάτι. Ήταν ένας δύσκολος μήνας, με πολλά δυνατά ματς στην Ελλάδα και πιστεύω πως τα καταφέραμε μία χαρά. Η ομάδα απέκτησε προβάδισμα για το πρωτάθλημα, που είναι ο πρώτος στόχος μας. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε ρυθμό ή να χαλαρώσουμε.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε πολύ και θα πάμε με καλή ψυχολογία στους αγώνες με την Αϊντχόφεν για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, η Ευρώπη σε ενδιαφέρει πάντα. Και πέρσι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, μακάρι να τα καταφέρουμε φέτος».

Διαβάστε επίσης