Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό δοκίμασε χθες ο κόουτς…

Αυτό δοκίμασε χθες ο κόουτς…
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 - 13:37

Σημαντικό το ματς με τον ΟΦΗ, τα αναλύσαμε ήδη. Ο Θρύλος κυνηγάει το 46ο, κυνηγάει μεγαλύτερη διαφορά, από τους διώκτες του, κυνηγάει τα ρεκόρ του, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κυνηγάει το αήττητο. Και κάθε ματς είναι σημαντικό. Μέχρι τέλους. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να σταματήσει, μέχρι να φτάσει στους στόχους του και αυτό είναι νοοτροπία Μαρτίνς. Η οποία έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει, στους ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει σκοπό να… χαλαρώσει την κατάσταση. Πρέπει όλοι οι παίκτες να μείνουν σε εγρήγορση και να είναι άπαντες έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν. Όχι απλώς να… συμπληρώσουν την 11άδα.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση όσα δοκίμασε χθες, στο Ρέντη, ο Μαρτίνς ετοιμάζει, για σήμερα, την εξής 11άδα: Σα, Σεμέδο-Μπα, Ανδρούτσος-Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Καμαρά-Εμβιλά στα χαφ, Βαλμπουενά 10άρι, Μπρούμα-Βρουσάι στα άκρα και Ελ Αραμπί στην επίθεση. Γεγονός που σημαίνει ότι στον πάγκο ο μαρτίνς θα έχει, μεταξύ άλλων, Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Χασάν, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς.

Δεν αποκλείεται κάποιος από τους προαναφερθέντες και δη ο Φορτούνης, να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Αλλά η δοκιμή του κόουτς ήταν σαφής και έδειξε την 11άδα που σας αναφέραμε, με διάταξη 4-2-3-1.

Διαβάστε επίσης