Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα διαιτητική ξεφτίλα στην Τούμπα! Πως γίνεται να μην το είδε; (video)

Νέα διαιτητική ξεφτίλα στην Τούμπα! Πως γίνεται να μην το είδε; (video)
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 - 16:26

Συνεχίζεται το ρεζιλίκι της ελληνικής διαιτησίας, για άλλη μία φορά στην Τούμπα! Για άλλη μία φορά, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, η… ελληνική σφυρίχτρα αποδεικνύει την ανικανότητά της, να διευθύνει ματς υψηλού επιπέδου, όπως είναι ένας αγώνας Σούπερ Λιγκ!

Δηλαδή, για να το πούμε απλά, πριν προχωρήσουμε σε περαιτέρω ανάλυση, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένας διαιτητής πρώτης κατηγορίας να μην έχει δει ΑΥΤΟ το πέναλτι! Λάθος. Αυτή την ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ! Η οποία μάλιστα έγινε ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του! Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων, δηλαδή ο Φωτιάς, είχε τη φάση, στην οποία ο Ελ Καντουρί ανέτρεψε τον Ιωαννίδη, μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του! Η ανατροπή έγινε ξεκάθαρα! Τόσο ξεκάθαρα που φάνηκε, με γυμνό μάτι, από την τηλεόραση!

Και όμως, ο Φωτιάς δεν το είδε… Δεν το έδωσε… Περίμενε… μετά από ένα λεπτό, να πάρει τη γνώμη του Μανούχου και να δώσει την πεντακάθαρη παράβαση, η οποία έγινε μπροστά του… Που πάμε… Πόσο πιο χαμηλά, πια… Άραγε έχει και άλλο, ή… μέχρι εδώ ήταν και πιάσαμε… πάτο; Δύσκολο, φαίνεται πως η κατηφόρα συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης