Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είχε 30 εκατομμύρια… λύσεις! (video)

Είχε 30 εκατομμύρια… λύσεις! (video)
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 - 11:38

Συγκυριακό μπορεί να ήταν, αλλά δείχνει την πραγματικότητα. Και κάποια στιγμή μπορεί ο Ολυμπιακός να εμφανίσει σε αγώνα και… πιο ακριβό πάγκο. Αλλά χθες, Κυριακή 7/2/2021, ο Ολυμπιακός είχε στον πάγκο του, στο ματς με τον ΟΦΗ, ποδοσφαιριστές αξίας… 30+ εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τον transfermarkt, πάμε τη σκέψη μας. Έτσι, για να έχουμε έναν… μπούσουλα.

Διανοείστε τι λέμε; Διανοείστε σε τι αναφερόμαστε; Διανοείστε τι σημαίνει να έχεις πάγκο αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ; Στην Ελλάδα της κρίσης, στην ελληνική Σούπερ Λίγκα της «εξυγίανης»; Να έχεις δεχθεί ΤΟΣΟ πόλεμο, ως ομάδα, ως Μαρινάκης, ως Μαρτίνς… Με κάθε τρόπο. Και να τους έχεις στο -17 και πιο κάτω και να έχεις, δίπλα σου, ως προπονητής του Ολυμπαικού, λύσεις αξίας… 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναφέρουμε: Κρίστινσον, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Κάιπερς, Χασάν, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λαλά. Σε άλλο ματς μπορεί να μην ήταν αυτοί, αλλά κάποιοι εξ αυτών που έπαιξαν, χθες βασικοί. Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως κόστιζαν πάνω από 50 εκατομμύρια… Και εδώ μπαίνει και το θέμα της ισορροπίας, μεταξύ 11άδας και πάγκου. 50+ εκατομμύρια 11άδα και 30+ εκατομμύρια αναπληρωματικοί, σημαίνει ότι οι λύσεις που θα έρθουν από πίσω δεν είναι… της φτήνιας. Το λέμε απλά. Δεν κοστίζει η 11άδα 50+ εκατομμύρια ευρώ και ο πάγκος… 5 εκατομμύρια. Ο Ολυμπιακός έχει την πιο πλήρη ομάδα που θα μπορούσε να έχει και με τόσες επιλογές στα χέρια του, ο Μαρτίνς όχι απλώς την έχει στο +17, αλλά και… άνετα!

Πράγμα, το οποίο, εν κατακλείδι, δείχνει ότι ο οργανισμός λειτουργεί σωστά. Όπως πρέπει…

Διαβάστε επίσης