Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά... θέματα ο Ολυμπιακός με Καραντώνη! (video)

Πολλά... θέματα ο Ολυμπιακός με Καραντώνη! (video)
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 - 16:00

Με δεδομένου ότι παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο του πρωταθλήματος, ο Κλάτενμπεργκ θα έπρεπε να είχε βάλει ξένο διαιτητή στο ματς της προημιτελικής φάσης Κυπέλλου Ολυμπιακού-Άρη που γίνεται την Τετάρτη (10/02). Όμως, ο Άγγλος εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και με δεδομένο ότι ακολουθεί ο αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, η διαιτητική πιάτσα βοά ότι δεν μπορούσε να βρει επειδή του έπεσαν μαζί τα δύσκολα ματς.

Ετσι έφτασε στην επιλογή του Καραντώνη (Ημαθίας). Είναι η τρίτη φορά που την τρέχουσα σεζόν ο Καραντώνης μπαίνει στον Ολυμπιακό. Μπορεί στο ματς της 16ης Αγωνιστικής της Superleague να τα πήγε καλά, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για το ματς της φετινής 4ης Αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1. Σε αυτό το παιχνίδι ο Καραντώνης ήταν διαιτητής και δεν πήγε στο VAR για να δει, άσχετα με την απόφαση των Κοτσάνη (Δράμας), Απτόσογλου (Αθηνών), ότι το δήθεν οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο 92' ήταν ...ανακάλυψη, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το γκολ του Χασάν και να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα και η βαθμολογία.

Ο Καραντώνης είχε διαιτητεύσει και το περσινό 3-0 υπέρ των Πειραιωτών επί του Παναιτωλικού, το Αγρίνιο, για την 13η αγωνιστική, όπου έδωσε δικαιώματα:

1) Ο Ολυμπιακός που επιτίθονταν πήρε τέσσερις κίτρινες κάρτες από τον Καραντώνη και καμία ο Παναιτωλικός!

2) Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως ο Καραντώνης σφύριξε 13 φάουλ υπέρ του και έδωσε 25 στον Παναιτωλικό.

Όταν τα έκαναν... σαλάτα

Για την 22η αγωνιστική, επίσης, της προηγούμενης σεζόν, ο Καραντώνης είχε σφυρίξει Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1, με VAR τον Τζοβάρα, επιλογή του Κλάτενμπεργκ για τον ίδιο ρόλο και για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου των «ερυθρολεύκων» με τον Αρη. Στο ματς με την Ξανθη, η φάση της ανατροπής του Στάρτζεον (69') από τον Σεμέδο στο 69' είναι εκτός περιοχής. Αρα, έπρεπε να δώσει φάουλ αντί για πέναλτι και στην περίπτωση αυτή ο Σεμέδο έπρεπε να δει κόκκινη αντί για κίτρινη...

Διαβάστε επίσης