Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύο θρυλικές μορφές...» (photo)

«Δύο θρυλικές μορφές...» (photo)
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 - 17:15

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που αναφέρθηκε στους Τάκη Συνετόπουλο και Κώστα Δαβουρλή.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Φωτογραφίες με δύο θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Τάκη Συνετόπουλο και τον Κώστα Δαβουρλή τις δύο μεγάλες μορφές που άφησαν εποχή με τα εκπληκτικά τους προσόντα.

Ο Τάκης Συνετόπουλος εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Μαγνησίας ήταν ατσάλινος αμυντικός, αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 1970 όπου έκανε μεγάλη καριέρα την εποχή του Νίκου Γουλανδρή κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα και αγωνίσθηκε πολλές φορές στην εθνική ομάδα.

Ο Κώστας Δαβουρλής θεωρείται ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που βγήκε στην Πελοπόννησο και ήταν ο ηγέτης της μεγάλης Παναχαϊκής της δεκαετίας του 1970 και η μεταγραφή του το1974 στον Ολυμπιακό της εποχής του Νίκου Γουλανδρή έκανε μεγάλη αίσθηση και το γκόλ του στον τελικό του κυπέλλου 1975 με τον ΠΑΟ 1-0 συνέβαλε στην κατάκτηση του νταμπλ ενώ αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα. Απλά δύο Θρυλικές μορφές γραμμένες με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης