Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μας...» (photo)

«Δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μας...» (photo)
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 - 18:11

Ο Νίκος Γαβαλάς έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση για τα θύματα της Θύρας 7, γραμμένη με λόγια βγαλμένα από την ψυχή όλων των Ολυμπιακών και ένα απίστευτο ντοκουμέντο που είχε στο αρχείο του.

Διαβάστε την:

«Σαράντα χρόνια πριν. Τέτοια ώρα ήταν που ο Παναγιώτης Τουμανίδης, ο Κώστας Σκλαβούνης, ο Ηλίας Παναγούλης, ο Γεράσιμος Αμίτσης, ο Γιάννης Κανελλόπουλος, ο Σπύρος Λεωνιδάκης, ο Γιάννης Σπηλιόπουλος, ο Νίκος Φίλος, ο Γιάννης Διαλυνάς, ο Βασίλης Μάχας, ο Ευστράτιος Πούπος, ο Μιχάλης Κωστόπουλος, η Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου, ο Σπύρος Ανδριώτης, ο Κώστας Καρανικόλας, ο Μιχάλης Μάρκου, ο Κώστας Μπίλας, ο Αναστάσιος Πιτσόλης, ο Αντώνης Κουρουπάκης, ο Χρήστος Χατζηγεωργίου και ο Δημήτρης Αδαμόπουλος ξεψυχούσαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7.

Μία ανείπωτη τραγωδία... 21 οικογένειες στο πένθος. Απώλεια που ουδέποτε ξεπέρασαν. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν χάνει η μάνα το παιδί της.
Ένα από τα τρία ανήλικα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, ήταν ο Ηλίας Παναγούλης. Μόλις 17 ετών «έσβησε» στα σκαλοπάτια του Σταδίου Καραϊσκάκη. Η γεμάτη ανιδιοτέλεια αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αποτυπωμένη στα προσωπικά του αντικείμενα που κρατάει φυλαγμένα η οικογένειά του. Εισιτήρια και φωτογραφίες εκείνης της εποχής.
Ο Ηλίας και τα υπόλοιπα θύματα δεν «έφυγαν» ποτέ από κοντά μας και θα βρίσκονται πάντα «εδώ». Ο σεβασμός στη μνήμη τους ήταν και είναι η επιθυμία των οικογενειών τους…
Αθάνατοι!»
Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε επίσης