Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός το πρώτο βήμα για το Κύπελλο! (photo)

Ο Ολυμπιακός το πρώτο βήμα για το Κύπελλο! (photo)
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 - 10:39

Επανερχόμαστε, άμεσα, στη δράση! Και με ματς δυνατό, για το Κύπελλο Ελλάδας! Απόψε το βράδυ, στις 21:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Άρη, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «8» του θεσμού… Στόχος του, περιττό να πούμε, είναι η νίκη. Ει δυνατόν, με ένα σκορ πρόκρισης. Με ένα καθαρό σκορ. Χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει, καθώς, αν και βρίσκει απόψε, απέναντί του, μία καλή ομάδα, εκείνος έχει σαφώς καλύτερη. Η ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αρκετή, ακόμη και με αλλαγές, ή/και απουσίες, για να φέρει, από απόψε, την ομάδα του Μαρτίνς, πιο κοντά στην επόμενη φάση!

Με το αιώνιο ντέρμπι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, να ακολουθεί, αλλά και την Αϊντχόφεν να πλησιάζει, θα περίμενε κανείς το Ολυμπιακό να… κάνει διαχείριση και… χαλάρωση, σήμερα. Από τη στιγμή, κιόλας, που η σειρά έχει διπλό ματς, για την πρόκριση στους «4». Ωστόσο, ο Θρύλος δεν… διαλέγει παιχνίδια. Και δεν κάνει διαχωρισμό στόχων. Τους κυνηγάει όλους. Τους θέλει όλους. Και για τον λόγο αυτό, ετοιμάζεται να παίξει και το αποψινό ματς, στο… κόκκινο. Και να διεκδικήσει, από τώρα, μία θέση στα ημιτελικά του θεσμού.

Διαβάστε επίσης