Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χολέμπας: «Μεγαλύτερη προσοχή στη ρεβάνς»

Χολέμπας: «Μεγαλύτερη προσοχή στη ρεβάνς»
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 10:18

Τον… κώδωνα του κινδύνου, για τη ρεβάνς στο Βικελίδης έκρουσε ο Χοσέ Χολέμπας, μετά το 2-1 επί του Άρη, στον πρώτο προημιτελικό. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι η ομάδα του οφείλει να μη δέχεται γκολ, όπως εκείνο που δέχθηκε κόντρα στον Άρη.

«Κερδίσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να μην το επαναλάβουμε στη ρεβάνς. Ήταν ένα ανόητο γκολ αυτό που δεχτήκαμε γιατί αντιδράσαμε καθυστερημένα. Στο επόμενο ματς χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή».

Σχετικά με το πρωτάθλημα και τα ρεκόρ: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, όχι τα ρεκόρ. Εμείς εστιάζουμε στον εαυτό μας, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να παίρνουμε τις νίκες και τους βαθμούς. Δεν κοιτάμε τη διαφορά, παρά μόνο τη δουλειά μας και αυτή είναι η αιτία που έχουμε αυτήν τη διαφορά».

Μίλησε, βέβαια και για τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο συνάντησε, ως αντίπαλο: «Έχουμε παίξει πολλά ματς ως συμπαίκτες. Ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν αντίπαλοι. Χαίρομαι που κερδίσαμε και εκείνος όχι (σ.σ.: γέλια)».

Διαβάστε επίσης