Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ: «Είναι μέρος της δουλειάς»…

Καρεμπέ: «Είναι μέρος της δουλειάς»…
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 13:59

Για την εικόνα της La Liga, συνολικά, αλλά και των Ρεάλ και Μπάρτσα, μίλησε με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην Ισπανία, ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Για τον τίτλο στην ισπανική LaLiga: «Νομίζω ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κερδίσει τον τίτλο. Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει να σκοράρει. Έχουν, επίσης, βιώσει τους τελικούς του Champions League και του Europa League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πράγματι μία υπέροχη ομάδα και θα κερδίσει τη LaLiga αυτήν τη σεζόν. Η LaLiga έχει αναπτυχθεί αρκετά. Τώρα έχει γίνει παγκόσμια. Κατάφερε να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες εποχές».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν με τoν Ζινεντίν Ζιντάν. Στη συνέχεια, μπορεί να συζητήσει το μέλλον του προπονητή όταν τελειώσει η σεζόν. Ναι, τώρα δέχεται πολλές κριτικές, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αυτός συνεχίζει να προσπαθεί να διατηρήσει την ποιότητα της ομάδας του. Εάν επιστρέψει στο σωστό δρόμο, ίσως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει στο Champions League».

Για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα: «Νομίζω ότι ο Πέδρι μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ νέος και έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει μεγάλο ταλέντο. Πολλοί άνθρωποι μιλάνε για άλλους παίκτες σταρ, αλλά πιστεύω ότι ο Πέδρι είναι ο καταλληλότερος παίκτης να αντικαταστήσει τον Mέσι».

Διαβάστε επίσης