Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήταν μονόδρομος η ανανέωση του Μασούρα

Ήταν μονόδρομος η ανανέωση του Μασούρα
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 18:17

Θέμα χρόνου ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα, αφού τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός ήθελαν αυτή την εξέλιξη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι από τους παίκτες που έχουν ακούσει αρκετή κριτική στο παρελθόν, όμως δεν το έβαλε κάτω.

Δούλεψε πολύ σκληρά και μέσα από αυτό κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα και να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες. Φέτος μάλιστα είναι και από τους πιο απειλητικούς παίκτες του Ολυμπιακού, αφού έχει πετύχει σημαντικά τέρματα που έχουν χαρίσει και νίκες στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει σε εκείνον και μάλιστα το έχει δείξει πολλές φορές. Πέρα από την εισήγηση του να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα τον Ιανουάριο του 2019, ο Πορτογάλος έχει δουλέψει αρκετά και εκείνος στην περίπτωση του παίκτη. Τον βλέπουμε να δοκιμάζεται σε πολλές θέσεις στην επίθεση και να έχει διαφορετικούς ρόλους σε συστήματα της ομάδας.

Συνεπώς η ανανέωση ήταν μονόδρομος και μπορούμε να πούμε ότι ήρθε και την κατάλληλη στιγμή. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα και με αυτή την κίνηση δίνει μεγάλη ψυχολογία στον παίκτη να δώσει ακόμα περισσότερα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης