Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι μπροστά, για αυτό είναι πάντα… μπροστά!

Είναι μπροστά, για αυτό είναι πάντα… μπροστά!
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59

Στέλνει μηνύματα ο Ολυμπιακός. Προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενημερώνει, άπαντες, ότι έχει αρχίσει ήδη να τρέχει στην «κούρσα» για το 47ο. Ναι. Για την επόμενη χρονιά. Και είναι σημαντικό, να καταλάβουν κάτι: Αν, ακόμη, δεν συνήθισαν οι απέναντι να βλέπουν πλάτη, καλά θα κάνουν να συνηθίσουν. Δεν μπορεί, βέβαια. Μία-δυο εξαιρέσεις έγιναν, ως προς την κατάκτηση του τίτλου. Δεν μπορεί να μην έχουν συνηθίσει να βλέπουν τον Ολυμπιακό… μπροστά τους. Μονίμως.

Και υπάρχει λόγος, όπως γίνεται σαφές, για τον οποίο συμβαίνει αυτό… Υπάρχει λόγος ξεκάθαρος. Ο Ολυμπιακός Είναι… μπροστά, για αυτό είναι πάντα… μπροστά! Δεν μένει στάσιμος. Δεν κάθεται στην επιτυχία του. Δεν… αράζει, να το πούμε λαϊκά. Εξελίσσεται. Δυναμώνει. Βελτιώνει. Αναβαθμίζει. Αλλά το κάνει με γνώμονα το «αύριο» και όχι το «τώρα». Άλλωστε, το τώρα είναι ήδη… «ερυθρόλευκο». Και συνεχίζει να παραμένει.

Σεμέδο. Μασούρας. Ελ Αραμπί. «Έδεσαν» εδώ. Βρήκαν λιμάνι. Το τι θα φέρει η μεταγραφική μοίρα, κανείς δεν είναι σε θέση να το ξέρει. Αλλά δεν έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος. Δεν θα χάσει τους παίκτες του, έτσι… απλά. Αλλά παράλληλα, συνεχίζει να προετοιμάζει, με ασφάλεια και με γνώση, το έδαφος για να έρθει στο λιμάνι και η επόμενη κούπα… Για να έρθει στον Πειραιά και το 47ο.

Και δεν είναι μόνο οι ανανεώσεις, φυσικά. Αναφερόμαστε και στις μεταγραφές. Και οι τρεις που έγιναν, φέτος τον Γενάρη έγιναν για το 46ο, για την Αϊντχόφεν, αλλά και -κυρίως- για το 47ο. Για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τη μελλοντική ενίσχυση, μίας ομάδας η οποία είναι, ήδη, πολύ μπροστά, από τον ανταγωνισμό… Έτσι μένεις μπροστά. Με το να βρίσκεσαι μπροστά από τις εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης