Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άφησαν ακάλυπτο τον Κλάτενμπεργκ

Άφησαν ακάλυπτο τον Κλάτενμπεργκ
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 - 23:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι γνωστό πως η ομοσπονδία απουσιάζει από όλα τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Μια ακόμη επιβεβαίωση για τα προαναφερόμενα, αφού σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αποτελεί ότι η ΕΠΟ άφησε ακάλυπτο τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο οποίος σε άρθρο του στη «Daily Mail» έκανε την καταγγελία-σοκ ότι δέχεται απειλές ως πρόεδρος της ΚΕΔ. Όμως, για την ΕΠΟ πέρα βρέχει καθώς οι διοικούντες εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ούτε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου ούτε μια δήλωση. Δεν τους νοιάζει τίποτα, μόνο πότε θα κάνουν εκλογές ή πότε θα πάρουν κάποια απόφαση που είναι ρουσφέτι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Δεν τους ενδιαφέρει αν ο Κλάτενμπεργκ απειλείται; Δεν πρέπει να πάρουν μέτρα; Δεν τον φώναξαν ούτε να τον ρωτήσουν τι εννοεί. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Αγγλος αρχιδιαιτητής δεν έκανε την καταγγελία-σοκ όπου κι όπου αλλά σε ένα βρετανικό μέσο παγκόσμια απήχησης. Και την ΕΠΟ νομίζουν ότι ψιχαλίζει...

Θυμίζουμε ότι με αφορμή τις απειλές στον διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ Μάικ Ντιν, ο Κλάτενμπεργκ έγραψε στη «Daily Mail»: «Εξακολουθώ να δέχομαι κακοποίηση επειδή είμαι επικεφαλής διαιτησίας στην Ελλάδα και στην ΕΠΟ». Σα να μην έφτανε αυτό σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ανέφερε: «Έφτιαξα τον εαυτό μου έτσι ώστε να μην με επηρεάζουν αυτά. Αλλά υπάρχει μια γραμμή. Δυστυχώς με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η γραμμή ξεπερνιέται πολύ συχνά».

Γίνεται αντιληπτό πως όλα τα παραπάνω είναι πολύ σοβαρά. Όπως, γίνεται επίσης αντιληπτό ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ομοσπονδία με σοβαρή διοίκηση.

Διαβάστε επίσης