Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» (video)

Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» (video)
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 01:07

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει ακόμα μία νίκη εκτός έδρας. Ανέφερε πως σε αυτά τα παιχνίδια πολλά εξαρτώνται από τον ίδιο τον Ολυμπιακό, κάτι που γίνεται απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στη συνέχεια μίλησε για τους φιλάθλους της ομάδας και δήλωσε πως κάθε νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνους. Επίσης μίλησε και για τις ανανεώσεις των παικτών της ομάδας, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός δεν κοιτάει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον και είναι σημαντικό να ξέρει ότι μπορεί να επενδύσει πάνω σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πόσο ιδιαίτερο είναι που το ντέρμπι έρχεται πριν από το ματς με την Αϊντχόφεν:

«Είμαστε στον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα αναζητά τις μεγάλες διοργανώσεις, τα μεγάλα ντέρμπι, τα μεγάλα γήπεδα. Είναι αυτά που δίνουν πρεστίζ στον Ολυμπιακό μεγαλύτερη αξία και σε αυτά που κάνουμε. Επομένως ο Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια έχει συνηθίσει να παίζει πολύ συχνά παιχνίδια, δηλαδή Τετάρτη - Κυριακή. Και είναι αυτό που ακριβώς χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε πολλά παιχνίδια και μεγάλες διοργανώσεις, μεγάλες προκλήσεις, για να μπορούμε να είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος όπως ακριβώς θέλουμε.

Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να προχωράμε και φυσικά υπάρχουν δυσκολίες στο να ανταπεξέλθεις σε αυτό όμως είμαστε συνηθισμένοι. Η ομάδα μας δεν πρόκειται να κρυφτεί ποτέ, δεν πρόκειται ποτέ να κουραστεί, δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει ότι πραγματικά είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες, σε όλες τις διοργανώσεις.

Το έχουμε αποδείξει εδώ και καιρό, είμαστε βελτιωμένοι από τις γιορτές και μετά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι όσον αφορά όλους τους τομείς, δηλαδή και την ψυχολογία, και τη φυσική κατάσταση και τη δύναμη. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία, το έχουμε αποδείξει έως τώρα και είμαστε σίγουροι ότι και την Κυριακή αλλά και την επόμενη Κυριακή και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουμε κανένα λόγο να αποφύγουμε κάτι».

Για το πόσο βελτιωμένο περιμένει τον Παναθηναϊκό:

«Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, είναι η ομάδα που έχει καταφέρει να κάνει τις περισσότερες επιτυχίες, τις περισσότερες νίκες και αυτό συμβαίνει γιατί είναι μια ομάδα πολύ δυνατή. Θα είμαστε προετοιμασμένοι, θα είμαστε καλά έτοιμοι και σίγουροι πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Τα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα γιατί κρίνονται από τις λεπτομέρειες και πάρα πολλές φορές εξαρτάσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό. Για αυτό λοιπόν μπορούμε να πούμε πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί δυνατή και θα το κάνει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το αν θέλει τη νίκη για να την κάνει δώρο στον κόσμο που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο:

«Πάντα και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά όλα μας τα παιχνίδια είναι αφιερωμένα στους φιλάθλους μας. Ξέρουμε ότι η φυσική τους παρουσία μπορεί να μην είναι δυνατή αυτή τη στιγμή όμως είναι πάντα δίπλα μας με τον δικό τους τρόπο. Η ψυχή τους είναι πάντα μαζί μας και έχουμε τη στήριξη τους.

Επομένως ακόμα και αν δεν τους βλέπουμε από κοντά όλα τα παιχνίδια είναι για εκείνους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, είτε είναι ντέρμπι, είτε άλλος αγώνας ο στόχος μας είναι η νίκη για να μπορούμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για το αν χαμογελάει με τις συνεχείς ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών:
«Τη σταθερότητα που ζητάει ο κάθε προπονητής μας τη δίνουν οι παίκτες αυτοί γιατί χτίζουμε αυτή τη στιγμή όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

Ξέρουμε ότι είναι παίκτες που μπορούν να μας δώσουν τις εγγυήσεις με την ποιότητά τους και είναι πολύ ευχάριστο για μας να ξέρουμε ότι μπορούμε να επενδύσουμε και να στηριζόμαστε πάνω τους, τόσο όσον αφορά την ποιότητά τους ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι».

Για το αν πηγαίνει καλά η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού ή αν αντιμετωπίζει προβλήματα:

«Όλα πάνε φυσιολογικά, πάρα πολύ ομαλά. Άλλοι κάνουν αποκατάσταση από την προηγούμενη αναμέτρηση, άλλοι κάνουν απλά προετοιμασία της τακτικής αλλά και της φυσικής τους κατάστασης για να τελειοποιήσουν τους δείκτες τους. Είμαστε λοιπόν πάρα πολύ καλά, πλήρεις, δυνατοί, εκτός από την περίπτωση του Αβραάμ (Παπαδόπουλου) που όλοι γνωρίζουμε τι έχει συμβεί και είναι ένας τραυματισμός που κρατάει λίγο περισσότερο από τους συνηθισμένους».

Για το ποια στοιχεία έχει δώσει στην ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να έχει ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό να χάνει μακριά από την έδρα του:

«Πολλή δουλειά και διατήρηση της ίδιας φιλοσοφίας, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, τα προετοιμάζουμε με τον ίδιο τρόπο και έχουμε στόχο τη νίκη. Ξέρουμε πως όλα τα παιχνίδια αξίζουν τρεις βαθμούς, είτε παίζεις εντός είτε εκτός έδρας, είτε είναι ένα ντέρμπι είτε δεν είναι. Όλα τα παιχνίδια αξίζουν τρεις βαθμούς και εμείς έχουμε στόχο πάντα σε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θεωρεί πως θα υπάρχουν περισσότερα να γράψει για αυτόν ο Τύπος μέχρι το φινάλε της σεζόν όσον αφορά στο ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό:

«Πριν από 10 μήνες ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Το έκανα γιατί ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος, πάρα πολύ ευτυχισμένος. Αυτό που ίσχυε πριν 10 μήνες ισχύει ακόμα και σήμερα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Άφησαν ακάλυπτο τον Κλάτενμπεργκ

Άφησαν ακάλυπτο τον Κλάτενμπεργκ

Η ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι απουσιάζει από όλα τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου και εμφανίζεται μόνο για ρουσφέτια σε συγκεκριμένες ομάδες...