Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, το εννοούμε: Όποιους θέλουμε, τους κρατάμε!

Εμείς, το εννοούμε: Όποιους θέλουμε, τους κρατάμε!
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 01:39

Και Ελ Αραμπί έχουμε ως το 2022. Και Σεμέδο ως το 2023. Και Μασούρα ως το 2024. Και Καμαρά (2024), και Μπα (2024), και Ραντζέλοβιτς (2024) και Βρουσάι. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε!

Γιατί, εμείς το εννοούμε, δεν το λέμε έτσι απλά. Βασικά, εμείς δεν μένουμε απλά στα λόγια. Το δείχνουμε με πράξεις. Όποιον θέλουμε, τον κρατάμε. Τόσο απλά. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πάμε πάλι: Εντάξει είμαστε;

Ο ηγέτης του Θρύλου δείχνει έμπρακτα πώς γίνεται να κρατάς τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία, χωρίς να κοιτάς τίποτα άλλο.

Γιατί ο ηγέτης του Θρύλου δεν λογαριάζει το κόστος όταν ξέρει ότι για να τους κρατήσεις πρέπει να τους επιβραβεύσεις, δίνοντάς τους και περισσότερα χρήματα.

Γιατί ο ηγέτης του Ολυμπιακού κάνει πράξη αυτά που άλλοι «φωνάζουν» αλλά αδυνατούν να τα πραγματοποιήσουν. Υπάρχουν οι άλλοι που παλεύουν... χρόνια να κρατήσουν τους καλύτερούς τους παίκτες και οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν. Υπάρχει και ο Ολυμπιακός που τους «δένει» με συνοπτικές διαδικασίες με νέα συμβόλαια.

Γιατί ο Ολυμπιακός ξέρει να επιβραβεύει. Και το κάνει διαρκώς, δείχνοντας πως ξέρει να εκτιμά και να επιβραβεύει τους παίκτες που δουλεύουν, τους παίκτες που δίνουν τα πάντα για την ομάδα, τους παίκτες που έχουν προσφορά στο σύλλογο.

Πάμε πάλι; Εμείς, όποιους θέλουμε, τους κρατάμε. Γιατί, εμείς το εννοούμε!

Διαβάστε επίσης