Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εκτόξευση του Μαντί Καμαρά! (videos)

Η εκτόξευση του Μαντί Καμαρά! (videos)
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 10:39

Έτσι κάνεις σωστές δουλειές, μεταγραφικά. Επενδύεις. Ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις, τι κινείται γύρω-γύρω. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων, οικονομικά, αλλά μέσα στο γήπεδο τους έχει δείξει, πολλές φορές, ότι έχει ΟΜΑΔΑ.

Και αυτή η ομάδα γίνεται, πάντα, με τον ίδιο τρόπο: Με μία Διοίκηση, η οποία ξέρει ότι για να φέρει χρήματα στην ομάδα, πρέπει πρώτα να βάλει λεφτά, στην ομάδα. Και αυτό κάνει. Ποτέ, μα ποτέ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν… τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα, όταν πρόκειται να κάνει το κάτι παραπάνω, για τον Ολυμπιακό του. Και λέμε το κάτι παραπάνω, γιατί ο Ολυμπιακός είναι αυτάρκης. Αυτό ήταν και το όραμα του ηγέτη του. Να είναι η ομάδα του αυτάρκης. Και να παίρνει, από τον ηγέτη του, το κάτι παραπάνω.

Η υπόθεση του Μαντί Καμαρά είναι διδακτική, για όλους. Μία επένδυση, σε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, από τη Γαλλία, το ταλέντο του οποίου δουλεύτηκε σωστά, με βάσεις και με αξίες ποδοσφαιρικές, διαχρονικές. Ο Καμαρά βρέθηκε στη σωστή ομάδα, τη σωστή περίοδο. Για να αναπτύξει και να εκτοξεύσει το ταλέντο του. Και το έπραξε. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας συνδυασμός πραγμάτων. Το ταλέντο του παίκτη, η αξία της ομάδας, η αντίληψη, η μεθοδικότητα και η εργατικότητα του προπονητή. Όλα…

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει έναν παίκτη 300.000 ευρώ και να τον φτάσει να αξίζει… 15.000.000 και άνω! Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, από τη Γαλλία, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα να κάνει πρωταθλητισμό, να κερδίσει τίτλους, να εκτοξεύσει το ταλέντο του. Με δουλειά, με πίστη, αλλά και με σωστό υπόβαθρο. Μία ομάδα άξια και ικανή να τον κάνει… υπεραξία!

Διαβάστε επίσης

Love is in the air… (video)

Love is in the air… (video)

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και είμαστε έτοιμοι να αγαπήσουμε τον πελάτη μας…

Αντί να μάθουν, τον πολεμούν…

Αντί να μάθουν, τον πολεμούν…

Αντίπαλοι-κωμωδία, ανταγωνιστές κατά φαντασίαν και… ισάξιοι μόνο στη σφαίρα του φανταστικού. Αντί να παραδειγματίζονται, από τον Θρύλο, τον πολεμούν…