Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βράχος;;; ΠΑΡΩΝ! Μέχρι το 2024! (video)

Βράχος;;; ΠΑΡΩΝ! Μέχρι το 2024! (video)
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 12:17

Τι και αν αγωνίζεται, ως δανεικός, αυτή τη στιγμή, στη γαλλική Σεντ Ετιέν; Ο Παπ Σισέ είναι και παραμένει, ακόμη, μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού! Και η ΠΑΕ του ανανέωσε το συμβόλαιο, όπως και του Ουσεϊνού Μπα, μέχρι το 2024! Τη συμφωνία ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου και ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ θα παραμείνει εδώ, για άλλα 3 χρόνια. Εφόσον, φυσικά, η γαλλική ομάδα, στην οποία παίζει τούτη των ώρα, δανεικός, δεν εξασκήσει το δικαίωμα αγοράς του, ενεργοποιώντας, το καλοκαίρι, την οψιόν αγοράς του.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπέ Αμπού Σισέ. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου που υπεγράφη πριν από το δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής αμυντικός γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Πικινέ της Σενεγάλης. Από την ομάδα της πόλης του ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά τον Ιανουάριο του 2015 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Αζαξιό. Το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα σε σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες και προκρίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Σισέ παραχωρήθηκε στη Σεντ Ετιέν με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Το κέρδισε… (videos)

Το κέρδισε… (videos)

Το νέο συμβόλαιο, το οποίο έκανε ο Ανδρούτσος, με τον Ολυμπιακό, είναι η ανταμοιβή του, για όλη τη σκληρή δουλειά, που έκανε και κάνει…

Αντί να μάθουν, τον πολεμούν…

Αντί να μάθουν, τον πολεμούν…

Αντίπαλοι-κωμωδία, ανταγωνιστές κατά φαντασίαν και… ισάξιοι μόνο στη σφαίρα του φανταστικού. Αντί να παραδειγματίζονται, από τον Θρύλο, τον πολεμούν…