Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγαπήστε τους! Ξανά!

Αγαπήστε τους! Ξανά!
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 01:17

Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός έχει πρώτα μία άλλη υποχρέωση. Παίζει την Κυριακή (14/2, 19:30) στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Θρύλος είναι ανεβασμένος και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για το 46ο πρωτάθλημα. Ναι, δεν χάνεται, αλλά ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να πάρει άλλη μία νίκη. Ήδη έχει 18 σε 21 αγώνες και λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας θέλει να προσθέσει άλλα τρία ποντάκια.

Στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή είναι τόσο ο Γιαν Εμβιλά, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σε αντίθεση με τους τραυματίες Μπρούμα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ναι, είναι πρόκληση τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά πάντα θα είναι σημαντική μία νίκη επί του Παναθηναϊκού και αυτό δεν θα αλλάξει. Γι’ αυτό... αγαπήστε τους! Ξανά!

Διαβάστε επίσης