Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίνηση που είχε λογική…

Κίνηση που είχε λογική…
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 17:21

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το ερώτημα που δημιουργήθηκε ήταν ότι δεν είδαμε καθόλου να παίζει μαζί το δίδυμο που θα εκπροσωπήσει την άμυνα του Ολυμπιακού την ερχόμενη Πέμπτη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Ο λόγος για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Οσεϊνού Μπα, οι οποίοι έχουν κλεισμένη τη θέση τους στην ενδεκάδα, καθώς ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος, ενώ ο Αβραάμ ταλαιπωρείται από θλάση.

Αυτό που περίμεναν λοιπόν πολλοί ήταν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έβαζε στο ντέρμπι τους Σωκράτη-Μπα προκειμένου να «ψηθούν» για το παιχνίδι της Πέμπτης. Κάτι τέτοιο όμως δεν συγκέντρωνε από την αρχή πολλές πιθανότητες.

Καταρχάς ο Σωκράτης δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει δύο συνεχόμενα 90 λεπτά και δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς θα παίξει με την Αϊντχόφεν θα έπρεπε να γίνει συντήρηση στο ντέρμπι. Από την άλλη ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω τον καλύτερο αμυντικό του που είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Επομένως η κίνηση του Μαρτίνς είχε λογική και προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να δώσει χρόνο και στον Μπα και στον Σωκράτη. Οι δυο τους μάλιστα δοκιμάστηκαν για ένα μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι με τον Άρη και έδειξαν ότι βρίσκουν χημεία.

Διαβάστε επίσης