Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: «Να συνεχίσουμε έτσι και φέτος» (video)

Ελ Αραμπί: «Να συνεχίσουμε έτσι και φέτος» (video)
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 22:10

Για τη διπλή βράβευση του μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος τόνισε πως αυτό που έχει σημασία είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει έτσι και τη φετινή σεζόν και γιατί όχι να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαροκινός:

Για τη βράβευση:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πραγματικά είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά, όπως ήταν και η προηγούμενη. Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να κατακτήσουμε το ντεμπλ πέρυσι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ και αυτό είναι κάτι που το οφείλω σε όλη την ομάδα και γενικότερα είμαι περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει η ομάδα μας από πέρυσι μέχρι και φέτος».

Για το γκολ που ξεχωρίζει ο ίδιος:

«Νομίζω ότι όλα τα γκολ μου είχαν μεγάλη σημασία, γιατί αυτά ήταν που μας βοήθησαν να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί ήρθα στον Ολυμπιακό για αυτό το λόγο, να κερδίζω τον τίτλο του πρωταθλητή, να βάλω πολλά γκολ και ελπίζω το ίδιο να πετύχουμε και φέτος, στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στο Europa League, όπως κάναμε πέρυσι και ακόμα καλύτερα».

Το που τα αφιερώνει εκτός από τον αδερφό του:

«Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλω να αφιερώσω αλλά και στον κόσμο μας καθώς παίζουμε χωρίς φιλάθλους».

Το εάν θα του κρατάει... κακία ο Βαλμπουενά:

«Όχι. Είναι πολύ χαρούμενος ο Βαλμπουενά. Και εκείνος αξίζει το ίδιο αυτό το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Να συνεχίσουμε έτσι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης