Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ συγκινημένος» (video)

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ συγκινημένος» (video)
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 22:40

Συγκινημένος δήλωσε για την βράβευση του ως κορυφαίος προπονητής, ο Πέδρο Μαρτίνς που μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την παραλαβή του βραβείου του από τον ΠΣΑΠ. Ο Πορτογάλος τόνισε πως θέλει να το μοιραστεί με τους παίκτες του και πως το πιο σημαντικό είναι πως έρχεται από τις δικές τους ψήφους.

Τα όσα δήλωσε:

Τη βράβευσή του:

«Είμαι πολύ συγκινημένος και πολύ ευχαριστημένος. Έχει την πιο μεγάλη αξία διότι έρχεται από τα χέρια των παικτών, των πραγματικών πρωταγωνιστών. Θέλω να το μοιραστώ με τους παίκτες μου διότι έχω μεγάλους παίκτες. Να σταθώ και στους συναδέλφους μου σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ για τη δουλειά που έκαναν πέρυσι και θα μπορούσαν να ήταν σε αυτή τη θέση και εσάς την εκδήλωση».

Τους στόχους του:

«Αυτό που προσπαθώ είναι καθημερινά να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Προσπαθούμε πάντα να παρουσιάζουμε καλό ποδόσφαιρο και ωραίο θέαμα. Αυτό που έχω προσπαθήσει να περάσω στους παίκτες μου και θεωρώ πως το έχω καταφέρει είναι πως πρέπει να δουλεύουμε με όλο τον σεβασμό προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να σέβομαι και να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το τι θα ήθελε να αλλάξει στην Ελλάδα:

«Όσον αφορά στον ελληνικό λαό και την Ελλάδα δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα. Βρίσκω πολλές ομοιότητες με τους Πορτογάλους. Δεν θα ήθελα και δεν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι σε τέτοια κουλτούρα. Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο θα ήθελα όσο είμαι εδώ να βοηθήσω, να αναβαθμίσουμε το θέαμα και να έχουμε πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο και πιο δημοφιλές στο εξωτερικό. Να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Με ωραία παιχνίδια και καλούς αγωνιστικούς χώρους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης