Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σάρωσε όλα ο Ολυμπιακός στα βραβεία του ΠΣΑΠ (videos)

Τα σάρωσε όλα ο Ολυμπιακός στα βραβεία του ΠΣΑΠ (videos)
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 - 01:54

Σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων του ΠΣΑΠ υπερίσχυσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε να πάρει πολλές διακρίσεις με πρωταγωνιστές τόσο παίκτες, όσο και μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Οι ερυθρόλευκοι πέρυσι είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού έκανε πλάκα σε όλους τους αντιπάλους του. Η καλύτερη ομάδα. Με διαφορά. Μεγάλη κιόλας!

Ο πρώτος που βραβεύτηκε ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και μάλιστα σε δύο κατηγορίες, αυτή του πρώτου σκόρερ, αλλά και του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή.

Στη συνέχεια ο Ζοσέ Σα αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος για την περασμένη σεζόν, αφού κράτησε 22 φορές ανέπαφη την εστία του σε 33 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Κορυφαίος προπονητής για τη χρονιά 2019-2020 δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κατέκτησε το νταμπλ και έκανε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, ο Πορτογάλος έχει καταφέρει να αγαπηθεί όσο λίγοι στον Ολυμπιακό και αυτό δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Θρύλου, που τον βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βραβεύτηκε για την υποστήριξη και τη συμμετοχή του σε δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθαι.

Στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος για την περασμένη χρονιά, μπήκαν 6 παίκτες του Ολυμπιακού, που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στο νταμπλ και να κάνουν μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο λόγος για τους: Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κώστα Τσιμίκα, Ματιέ Βαλμπουενά και φυσικά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τέλος βραβεύτηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για την πολυετή παρουσία τους και την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα. Για τον ίδιο λόγο βραβεύτηκε και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης.

Διαβάστε επίσης