Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Όλοι έτοιμοι, στόχος η πρόκριση» (video)

Μαρτίνς: «Όλοι έτοιμοι, στόχος η πρόκριση» (video)
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 - 17:09

Για την απουσία ή παρουσία του Εμβιλά, αλλά και για αυτά που περιμένει από την ομάδα του να κάνει, κόντρα στην PSV, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32»του Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς της Πέμπτης, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά:

Λόγω της απουσίας του Αβραάμ, ξέρουμε ότι θα παίξει ο Σωκράτης, με τον Μπα. Είναι πανέτοιμοι και οι δύο για το ματς. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πανέτοιμοι, πλην του Εμβιλά. Περιμένουμε την σημερινή προπόνηση, θα συζητήσουμε ξανά και με τον γιατρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και απίθανο να προλάβει. Θα το δούμε και θα αποφασίσουμε, μετά τη σημερινή προπόνηση.

Το παιχνίδι με την PSV είναι διαφορετικό από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Κάνουμε ένα ροτέισον το τελευταίο διάστημα, γιατί πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες, αλλά και γιατί πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι. Αύριο θα δούμε δύο ομάδες που θα παίξουν επιθετικά, για να πάρουν το αποτέλεσμα. Και από την πλευρά μας θα δούμε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης και Λαλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Όλεγκ παίζει αρκετά, από τότε που ήρθε, ο Χολέμπας είχε μικροπροβλήματα τον ταλαιπώρησε και μία γρίπη και έτσι ο Όλεγκ έπαιξε πολύ. Ο Σωκράτης ήρθε, ξέροντας ότι είναι πίσω, στην φυσική κατάσταση και χρειαζόταν χρόνο. Δούλεψε φανταστικά, πάρα πολύ, αυτό το διάστημα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε πολύ, δίνοντάς του περισσότερο χρόνο. Για τον Λαλά δεν σημαίνει ότι όποιος έρχεται αμέσως παίρνει και χρόνο συμμετοχής. Ο Λαλά δουλεύει πολύ καλά και περιμένουμε να είναι άμεσα σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Δεν έχουμε ακόμη κατασταλάξει για την 11άδα. Έχουμε μία γενική ιδέα και ένα σχέδιο, ενώ θα αποφασίσουμε απόψε, μετά την προπόνηση, για τα τελικά μας πλάνα.

Η PSV είναι μία ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Αγαπάει το επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει τη σφραγίδα του προπονητή της. Έχει παίκτες με εξαιρετική τεχνική. Είναι δουλεμένη ομάδα, από τον προπονητή της. Έχουμε παίξει ξανά ομάδες με κατοχή και επιθετικότητα, όπως η Άρσεναλ, η Σίτι, η Μπάγερν Μονάχου. Σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας, εδώ, για να ζήσουμε μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, όπως το έχουμε κάνει, στο παρελθόν. Αύριο θα συναντηθούν δύο ομάδες που θα παίξουν δυνατά, επιθετικά, με στόχο την πρόκριση.

Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τη στρατηγική. Έχουμε αναλύσει και μελετήσει την αντίπαλό μας. Είναι μία καλή ομάδα, καλά οργανωμένη και με πλάνο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, με επιθετικότητα, πλούσιο σε δημιουργία και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον ποιοτικό αντίπαλο. Πρέπει όμως να αποφύγουμε και τα λάθη μέσα στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης