Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, ρίξε κόκκινο στη νύχτα, τρέλανέ μας!

Θρύλε, ρίξε κόκκινο στη νύχτα, τρέλανέ μας!
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 01:39

Η ώρα έφτασε. Η μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 19:55), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υποδέχεται την Αϊντχόφεν, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός καλείται να φανεί συνεπής με άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία, η μοναδική ομάδα της Ελλάδας που συνεχίζει στην Ευρώπη και φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά, αυτός είναι ο πρέσβης και αυτό δεν αλλάζει.

Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς δίνει έναν δύσκολο αγώνα με την ολλανδική ομάδα και καλείται να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει του δεύτερου στο «Philips Stadion» την επόμενη Πέμπτη (25/2, 22:00). Θα ήταν ιδανικό να μη δεχτεί γκολ από την επικίνδυνη Αϊντχόφεν, μία ομάδα που είναι δυνατή μπροστά αλλά έχει τα θέματά της στην άμυνα. Και ο Ολυμπιακός καλείται να τα εκμεταλλευτεί και να πάρει κάτι καλό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απουσίες, με μεγαλύτερη απ’ όλες εκείνη του τιμωρημένου Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιαν Εμβιλά, αν και είναι στην αποστολή. Επιστρέφει και είναι διαθέσιμος ξανά και ο Μπρούμα, την ώρα που εξακολουθεί να υφίσταται άλλη μία σημαντικότατη... απουσία, αυτή του κόσμου, του 12ου παίκτη της ομάδας.

Έχει μάθει, όμως, και ο Ολυμπιακός να ζει χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του, όσο τεράστια απουσία και να είναι. Και τώρα καλείται να τα καταφέρει ξανά και να κάνει το καθήκον του.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Θρύλε, ρίξε κόκκινο στη νύχτα και τρέλανέ μας! Ξανά!

Διαβάστε επίσης