Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Διαρκής διαφήμιση για το Καραϊσκάκη! (photo)

Διαρκής διαφήμιση για το Καραϊσκάκη! (photo)
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 11:58

Ειδικό θέμα, με τις αλλαγές των γηπέδων, ως έδρες αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενεί η UEFA στο επίσημο σάιτ της, ειδικότερα, δε, στην ενότητα της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και ο Θρύλος. Η χρησιμοποίηση του γηπέδου Καραϊσκάκη, ως έδρα του αγώνα Άρσεναλ-Μπενφίκα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, αφού το εν λόγω ζευγάρι είναι ένα από τα πιο δυνατά, της φάσης των «32». Και για να παίξουν, το μεταξύ τους παιχνίδι, θα χρησιμοποιήσουν το πιο όμορφο γήπεδο της Ελλάδας: Το γήπεδο Καραϊσκάκη!

Ένα γήπεδο, το οποίο και οι δύο έχουν γνωρίσει καλά… Ένα γήπεδο, στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι, του ζευγαριού αυτού, έχουν… προσκυνήσει τον Ολυμπιακό.. Ένα γήπεδο, στο οποίο ο Θρύλος έχει θριαμβεύσει, επί και των δύο. Και έτσι, η διαφήμιση, για το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι διαρκής και μεγάλη! Το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας θα φιγουράρει και σε αγώνα που δεν είναι του Ολυμπιακού και θα πάρει, έτσι, μαζί με την ομάδα του Θρύλου, ακόμη μεγαλύτερη προβολή!

Διαβάστε επίσης

Εμβιλά: Ο απόλυτος ρυθμιστής!

Εμβιλά: Ο απόλυτος ρυθμιστής!

Ο Εμβιλά είναι έτοιμος! Δεν θα ρισκάρει επ’ ουδενί, ο Μαρτίνς, τη χρησιμοποίηση του, αλλά τον υπολογίζει. Ποιες οι πιθανότητες να παίξει....