Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμωδία… ΕΤΣΙ είναι το γήπεδο του ΠΑΣ… τώρα! (photo)

Κωμωδία… ΕΤΣΙ είναι το γήπεδο του ΠΑΣ… τώρα! (photo)
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 15:57

Ολοκληρώθηκε το έργο… Όπως αναμενόταν, δηλαδή και δεν μας έκανε και καμία έκπληξη. Από την αρχή φάνηκε… που πάει το πράγμα. Ήθελαν να μας πείσουν ότι… καλώς ανέβαλαν το ματς στους Ζωσιμάδες, με αποτέλεσμα να στείλουν τον βάζελο στο ντέρμπι με τον Θρύλο… ξεκούραστο και έτσι πήραν το ματς, από τους Ζωδιμάδες οριστικά και το πήγαν στο Αγρίνιο… Δημιουργώντας μία ολόκληρη ιστορία, για να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα. Προσπάθησε ο ΠΑΣ να τα βάλει με το… σύστημα και να γίνει το… νορμάλ, αλλά που τέτοια τύχη, με την «εξυγίανση».

Την ώρα λοιπόν που τραβάνε την ομάδα του Γιαννίκη, μακριά από το σπίτι της, για να δώσει (αυτή την ώρα) ένα -κακώς- αναβληθέν ματς του Κυπέλλου, πηγαίνοντας την στο… Αγρίνιο, το γήπεδο των Ζωσιμάδων είναι ΕΤΣΙ:

Αυτή είναι η εικόνα του σταδίου, από το οποίο πάσχισαν… τόσο πολύ, να πάρουν το ματς και να το φέρουν… στο Αγρίνιο! Τι άλλο να πούμε, για την «εξυγίανση» και την προπαγάνδα, γύρω από αυτή την ιστορία; Ακατανόητα πράγματα, αλλά δεν είσαι «εξυγιαντής», σε λένε… γραφικό που φωνάζεις για το δίκιο σου…

Διαβάστε επίσης