Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μη γίνει η ρεβάνς, να περάσει έτσι ο Παναθηναϊκός (videos)

Να μη γίνει η ρεβάνς, να περάσει έτσι ο Παναθηναϊκός (videos)
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 16:55

Έφτασε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας χωρίς καν να αγωνιστεί. Ήταν ο τυχερός της κλήρωσης και εδώ. Μετά την τύχη που είχε την Κυριακή που δεν έμπαινε η μπάλα μέσα να την ακούσουν. Έκαναν τα πάντα και φυσικά με την ΕΠΟ στο πλευρό τους, για να οριστεί ο αγώνας τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ουδέτερο γήπεδο του Αγρινίου. Το κατάφεραν και αυτό, παρότι την ίδια ώρα στα Γιάννενα είχε φοβερό καιρό και το γήπεδο έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση.

Παρόλα αυτά, πήγαν στο Αγρίνιο, έχοντας κλείσει μάλιστα ξενοδοχείο πριν καν επιβεβαιωθεί ότι το ματς θα γίνει εκεί και ηττήθηκαν. Παρότι ο Τζήλος επέτρεψε τα νεύρα τους και μαρκαρίσματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού και έτσι, η ρεβάνς απέκτησε άλλο ενδιαφέρον.

Ποια… ρεβάνς, όμως; Στο μυαλό των «πράσινων» και των φίλων τους εκεί στην ΕΠΟ, είναι τι άλλο θα εφεύρουν. Μήπως να μην κατέβουν τα Γιάννινα; Να τους πουν άλλη ώρα και άλλο γήπεδο για να μηδενιστούν; Δεν είναι να μπλέκεις τώρα, αφού με το ζόρι πρέπει να τον σπρώξουν τον Παναθηναϊκό.

Στον… αέρα ο επαναληπτικός. Αλήθεια, αν στη Λεωφόρο χιόνιζε ξανά, θα το έβαζαν άλλη ημερομηνία το ματς ή θα το πήγαιναν σε άλλο γήπεδο;

Διαβάστε επίσης