Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με... τρέλα και στην Ολλανδία για την πρόκριση (video)

Με... τρέλα και στην Ολλανδία για την πρόκριση (video)
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 - 02:09

Ένα μικρό βήμα έκανε ο Ολυμπιακός για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League, μετά το 4-2 κόντρα στην Αϊντχόφεν στο πρώτο παιχνίδι στους «32» της διοργάνωσης.

Τα δύο γκολ που δέχτηκε σίγουρα δίνουν άλλη διάσταση στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό που πέτυχε στο τέλος και τέταρτο γκολ με το υπέροχο τελείωμα του Γιώργου Μασούρα.

Στον Ολυμπιακό χάρηκαν με την σπουδαία νίκη επί της Αϊντχόφεν με 4-2. Μέχρι εκεί. Ούτε... βήμα παραπέρα. Άλλωστε, δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα. Και στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι πρέπει να παρουσιαστούν με σοβαρότητα και συγκέντρωση και στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν θέλει και πολύ, αν υπάρξει χαλάρωση, να γίνει η ζημιά και αυτό δεν το θέλει κανείς.

Οπότε, οι πανηγυρισμοί για το 4-2 στον Πειραιά κράτησαν λίγο. Καμία πρόκριση δεν κρίθηκε και ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως πρέπει να είναι στα καλύτερά του στην Ολλανδία για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Ναι, έβαλε τον εαυτό του σε καλή θέση με το 4-2 και τη νίκη με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο αυτό πρέπει να το εξαργυρώσει στο δεύτερο παιχνίδι και να δείξει, ξανά, την ποιότητά του. Είναι καλύτερος, αλλά οφείλει να το επιβεβαιώσει και πάλι και να πάρει εκείνος την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Με... τρέλα και στην Ολλανδία, λοιπόν, για την πρόκριση ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης