ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια! (video)

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια! (video)
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 - 10:18

Από σπόντα δύο γκολ. Για να τελειώνουμε με αυτό. Από μία στατική φάση, από την οποία οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη μπορεί να το φάει. Και από μία κόντρα. Από την οποία επίσης οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη, μπορεί να το φάει. Κατά τα άλλα… πολυβόλο! «Γάζωσε» τους Ολλανδούς. Τους έστειλε για… τσάι! Και είναι έτοιμος, ο μέγας Ολυμπιακός, να ταξιδέψει στην χώρα της τουλίπας, για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση!

Πολύ κλισέ το «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», τέτοια μέρα. Αλλά… δεν είναι. Γιατί έτσι τον ονειρεύεται, πρώτος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια!

Έτσι (πρέπει να) κυριαρχούν μέσα στο γήπεδο και να μην καταλαβαίνουν, ακόμη και από τις πιο μεγάλες αναποδιές, που μπορεί να τους τύχουν, κατά τη διάρκεια του αγώνα! Να μην καταλαβαίνουν από πίεση, από ισοφάριση, από ατυχία. Από… έλλειψη κόσμου (από τα βασικότερα!) στο Καραϊσκάκη…

Να μην καταλαβαίνουν από αντίπαλο. Δεν είναι μικρή ομάδα η PSV. Δεν είναι ομαδούλα… Είναι κανονική ομάδα, δυνατή, πολύ επιθετική και με παικταράδες. ΟΚ, έχει τα θέματά της, πίσω, στην άμυνα, αλλά ποια ομάδα είναι, ειδικά φέτος, τέλεια…; Καμία. Ούτε και ο Ολυμπιακός, αν και χθες το… πλησίασε πάρα πολύ! Το τέλειο.

Η ουσία είναι μία: Αυτή η κατάθεση ψυχής, για την οποία σας μιλούσαμε χθες, έγινε: Δύο φορές δέχθηκε την ισοφάριση, η ομαδάρα του Μαρτίνς και δεν πτοήθηκε. Ήταν αποφασισμένη, ρε παιδί μου, ότι θα τελειώσει το ματς, όπως πρέπει… Και το έκανε…

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια!

Διαβάστε επίσης