Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κλισέ της ημέρας: Τίποτα δεν τελείωσε. Πάτα τους ΚΑΙ εκεί! (video)

Το κλισέ της ημέρας: Τίποτα δεν τελείωσε. Πάτα τους ΚΑΙ εκεί! (video)
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 - 11:59

Κλισέ, αλλά ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο Ολυμπιακός δεν παίζει με τον ίδιο τρόπο, σε κάθε ματς. Ξέρει να είναι και κυνικός, αλλά και να παίρνει αυτό που θέλει… Και οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού, μέσα στην… κλισέ απόχρωσή τους, κρύβουν μία μεγάλη αλήθεια: Τον κίνδυνο που ελλοχεύει, μέσα στη… χαλάρωση, την οποία μπορεί να φέρει μία ευρεία νίκη, με 4-2. Ο Θρύλος δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να την… πατήσει. Δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να πάει στην Ολλανδία και να… χαλαρώσει. Δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να πει… πέρασα!

Θα το πει, όταν τελειώσει η ρεβάνς. Έχει χρόνο. Έχει την άνεση. Να πάει, μαζεμένος, συγκεντρωμένος και ήρεμος, να τελειώσει τη δουλειά. Τέτοιες ημέρες μπορεί να… πετάμε στα σύννεφα, αλλά όταν αυτή η αίσθηση περνάει, οφείλει κανείς να σκέφτεται… κυνικά.

Και ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να είναι κυνικός, όταν η κατάσταση το απαιτεί. Να πάει στην Ολλανδία μαζεμένος, συγκεντρωμένος και προσεκτικός και με αυτό τον τρόπο, να εξασφαλίσει ότι δεν θα δεχθεί ανατροπή, σε αυτή τη μεγάλη νίκη, την οποία πήρε, στο γήπεδό του…

Διαβάστε επίσης