Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μόνος τρόπος να πετύχεις…

Ο μόνος τρόπος να πετύχεις…
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 12:18

Περίπτωση… Μπουχαλάκη και ο Γιώργος Μασούρας. Δέχθηκε και δέχεται ακόμη, πολύ μεγάλη κριτική. Πολλοί λένε ότι… δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Ό,τι και αν κάνει, ο Έλληνας εξτρέμ, συνεχίζει να έχει… πολέμιους, οι οποίοι θεωρούν ότι η παρουσία του, στην πτέρυγα, δεν είναι… αρκετή, για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος απαντά με τον πλέον εμφατικό τρόπο: Με γκολ, με ασίστ. Κλείνοντας τα αυτιά του.

Και αυτός είναι, πραγματικά, ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να πετύχει κανείς. Κλείνοντας τα αυτιά του. Όταν κάποιοι «του» λένε ότι… δεν κάνει, εκείνος οφείλει να μην ακούει. Και να αποδεικνύει, μέσα από τις δυνάμεις του, ότι… κάνει. Και με το παραπάνω.

Ο Έλληνας διεθνής μετράει, κατά την εφετινή περίοδο, 9 γκολ και 3 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη φανέλα του Θρύλου Και αυτοί οι αριθμοί είναι η πιο τρανή απόδειξη, ότι… κάνει. Και με το παραπάνω. Είναι ο πιο παραγωγικός εξτρέμ της ομάδας. Και δίχως να είναι πάντοτε βασικός.

Δεν έβγαλε… κακία, όταν πανηγύρισε, έτσι όπως πανηγύρισε, μετά το 4-2 επί της PSV. Όχι. Όποιος γνωρίζει τον Γιώργο, ξέρει καλά τι πράο παιδί είναι. Τι ήπιος και καλός χαρακτήρας, γεμάτος αγάπη για το ποδόσφαιρο. Και τον Ολυμπιακό, φυσικά. Όχι, δεν έβγαλε κακία. Έβγαλε… ανακούφιση. Και ήθελε, απλώς, να δείξει, σε όλους μας, γιατί πετυχαίνει και γιατί κάνει όμορφα πράγματα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού: Γιατί κλείνει τα αυτιά του, στην -άδικη- κριτική.

Διαβάστε επίσης