Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς αποφασίζει για Μπα

Ο Μαρτίνς αποφασίζει για Μπα
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 14:47

Σας ενημερώσαμε, από χθες, για τον νεαρό Αφρικανό, Αλγκασίμ Μπα, τον οποίο ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνει δικό του. Έναν νεαρό, ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, από τη Γουινέα, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει, σε δράση και να αποφασίσει, εάν ο Ολυμπιακός θα τον κάνει άμεσα δικό του και θα τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή και θα δώσει το «ΟΚ» για να υλοποιηθεί η μεταγραφή του. Το αμέσως προσεχές διάστημα, θα έχει και επάνω του, στραμμένο το βλέμμα του, για να δει τα στοιχεία που έχει ο 18χρονος ποδοσφαιριστής.

Κατόπιν αυτού, θα κάνει και την εισήγησή του, για το αν θα υλοποιηθεί η μεταγραφή, ή όχι. Και θα αποφανθεί και ως προς το τι θα γίνει, με την παρουσία του ποδοσφαιριστή άμεσα στο ρόστερ, ή τον ενδεχόμενο δανεισμό του, σε άλλη ομάδα, ώστε να «ψηθεί» και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός από συμπατριώτης και φίλος του Μαντί Καμαρά. Χαρακτηριστικό είναι πως ήταν στο Καραϊσκάκη ο Αλγκασίμ Μπα και παρακολούθησε το ματς με την Αϊντχόφεν και στο τέλος του αγώνα επέστρεψε μαζί με τον Καμαρά.

Διαβάστε επίσης

Συγγνώμη που δεν σε ρωτήσαμε…

Συγγνώμη που δεν σε ρωτήσαμε…

«Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 4-2, σαν να… πήρε το Γιουρόπα Λιγκ», είπε ο Σμιντ. Μάλλον θα ήθελε και από τους παίκτες του, το ίδιο πάθος…