Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλιεβιτς, πιθανώς, για το καλοκαίρι (video)

Μίλιεβιτς, πιθανώς, για το καλοκαίρι (video)
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 - 11:19

Προσπάθησε, κατά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ο Ολυμπιακός, να φέρει στην Ελλάδα τον Μάτκο Μίλιεβιτς, για να ενισχύσει, για το «τώρα» και του «αύριο», τα εξτρέμ του. Με έναν ποδοσφαιριστή νεαρό, πολύ ταλαντούχο και με μεγάλη προοπτική εξέλιξης. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, σε πρώτη φάση, όμως η επαφή έγινε και ήταν σε καλό κλίμα. Με αποτέλεσμα να υπάρχει, πλέον, δίαυλος επικοινωνίας, μεταξύ του Θρύλου και του νεαρού Αμερικανού μεσοεπιθετικού.

Έτσι, όπως αναφέρει σήμερα και ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν έχει… παρατήσει, την υπόθεσή του, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Αναμένεται να την επαναφέρει, ενεργά, για το καλοκαίρι, ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι… την δουλεύει από τώρα, για να μη χρειαστεί, όταν έρθει η ώρα να κινηθεί ξανά, για τον ποδοσφαιριστή, να… τρέχει.

Ο Μίλιεβιτς μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη, στα άκρα της επίθεσης. Ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ικανός να δώσει έξτρα πράγματα, στα εξτρέμ, του Μαρτίνς. Μία θέση, από την οποία ο Πορτογάλος πάντοτε θέλει να παίρνει πολλά, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης