Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσα! Γλιτώνει τον χιαστό ο Βρουσάι!

Ανάσα! Γλιτώνει τον χιαστό ο Βρουσάι!
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 11:39

Ανάσα! Γλιτώνει τον χιαστό ο Βρουσάι, αποφεύγοντας τα χειρότερα! Τα πρώτα νέα της Δευτέρας μοιάζουν πολύ ενθαρρυντικά! Μπαίνει άμεσα για αρθροσκόπηση, ο ποδοσφαιριστής!

Όπως διαπιστώθηκε, το πρωί της Δευτέρας, μετά από τις πρώτες εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάριος, έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου και ρήξη έξω μηνίσκου. Αυτό σημαίνει πως, με μια πρώτη ανάγνωση της κατάστασης, ο παίκτης γλιτώνει τα χειρότερα, αποφεύγοντας τον χιαστό!

ο Μάριος χάνει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, όμως αυτό σε πρώτη φάση είναι το μόνο που δεν… προβληματίζει τον Μαρτίνς, αφού δεν χάνει τον ποδοσφαιριστή του, για τόσο μεγάλο διάστημα, όσο αρχικά είχε διαφανεί…

Το μέγεθος του τραυματισμού ήταν μικρότερο, από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί και αυτό είναι το πιο σημαντικό, για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού! Ο Μάριος έχει γίνει απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του ροτέισον του Μαρτίνς και πολύ συχνά, πλέον, παίζει βασικός. Τα νέα είναι ευχάριστα, αν μη τι άλλο. Και αναμένουμε και πιο ευχάριστα, όταν θα κάνει την αρθροσκόπηση και θα διαφανεί το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Διαβάστε επίσης

Είναι και ο Μπρούμα, ε;

Είναι και ο Μπρούμα, ε;

Μπορεί να μην προέκυψε την ώρα του αγώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνία, για την κατάσταση της υγείας του.