Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα, με την ημέρα, του Σωκράτη!

Ημέρα, με την ημέρα, του Σωκράτη!
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 14:44

Ένα από τα μεγάλα θέματα της χθεσινής βραδιάς ήταν το χτύπημα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στον ώμο, μετά τη σύγκρουση με τον Σεμέδο. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ έδειξε να πονάει πολύ, στο σημείο, στο οποίο χτύπησε, πέφτοντας στο έδαφος, μετά το χτύπημα που δέχθηκε, από τον συμπαίκτη του. Αποχώρησε, φυσικά, ενώ έκανε σήμερα εξετάσεις. Τι έδειξαν αυτές; Κάκωση δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Όπερ σημαίνει ότι έχει χτυπήσει στο σημείο, στο οποίο πονούσε και χθες, την ώρα του αγώνα και αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμάται, ξανά και ξανά, μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή, απολύτως καθαρή εικόνα, για το πως μπορεί να είναι, ο παίκτης, αύριο, ας πούμε. Μπορεί να είναι και πολύ καλύτερα, μπορεί και όχι. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορεί να εξαχθεί άμεσα, σαφές συμπέρασμα, σε βάθος ημερών. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παρακολουθεί την υγεία του, καθημερινά και θα έχει τον ποδοσφαιριστή, από κοντά.

Για κάθε νεότερο που προκύπτει, από το θέμα Σωκράτη, θα ανανεώνουμε και εμείς, φυσικά, την ενημέρωσή μας, προς εσάς. Η αγωνία για το ματς με την PSV παραμένει και κάθε μέρα θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του διεθνούς σέντερ μπακ.

Διαβάστε επίσης