Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ευχάριστα νέα για Μπρούμα, δηλώνει παρών ενόψει PSV!

Ευχάριστα νέα για Μπρούμα, δηλώνει παρών ενόψει PSV!
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 14:57

Πέραν των υποθέσεων Σωκράτη-Μάριου, τον Ολυμπιακό απασχολούσε ιδιαιτέρως και το θέμα Μπρούμα! Ο Πορτογάλος εξτρέμ έμεινε εκτός μάχης, χθες Κυριακή, στο ματς με τον Άρη, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και ο Μαρτίνς δεν θέλησε να ρισκάρει την παρουσία του, έχοντας στο μυαλό του και το ματς με την PSV που έρχεται. Και ενώ όλα έδειχναν ότι μπορεί, από αυτό το θέμα, να προκύψει και άλλο πρόβλημα, ενόψει PSV, όλα μοιάζουν να είναι καλά, με τον Μπρούμα.

Ο Πορτογάλος έμεινε, χθες, μακριά από τη δράση, κάτι που δεν τον χαροποίησε και ιδιαίτερα, αφού χρειαζόταν και τον ρυθμό, ενόψει της ρεβάνς με την ομάδα, στην οποία ανήκει και την οποία… προσπαθεί, μαζί με όλο τον Ολυμπιακό να αποκλείσει. Και όλα δείχνουν, πλέον, ότι θα καταφέρει να δώσει κανονικά το παρών, στη ρεβάνς της Ολλανδίας. Οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα και έτσι αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος, στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, για το ματς με την Αϊντχόφεν, που πλησιάζει!

Πράγμα, αν μη τι άλλο σημαντικό, αφού και με τον Βρουσάι εκτός δράσης, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη περισσότερο τον Μπρούμα, στα άκρα της επίθεσης. Είναι πολύτιμη μονάδα, ο Πορτογάλος, για τον Μαρτίνς και σίγουρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαίρεται ιδιαιτέρως, που θα τον έχει.

Διαβάστε επίσης