Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε... σαλάτα την ΚΕΔ

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε... σαλάτα την ΚΕΔ
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 01:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ έφερε στην Ελλάδα τον κολλητό του, πρώην βοηθό Τζέικ Κόλινς που τον είχε βοηθό και στα Εμιράτα για να τον βοηθάει (γκούχου, γκούχου!) στους ορισμούς της Superleague. Παράλληλα, τον έκανε και αναπληρωτή πρόεδρο.

Για να βάλει τον κολλητό του στην ΚΕΔ υποβάθμισε τον Αλαν Σνόντι. Ο Βορεϊρλανδός, όχι μόνο καθαιρέθηκε από αναπληρωτής πρόεδρος αλλά υποβαθμίστηκε σε υπεύθυνο ορισμών της Superleague 2 και της Football League. Όλα αυτά, ενώ ο Σνόντι δεν ξέρει ούτε έναν διαιτητή, επίσης βρίσκεται στο εξωτερικό. Πήγε στη Σκωτία για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Από εκεί θα κάνει (γκούχου, γκούχου!) τους ορισμούς! Σε ποια γλώσσα θα διαβάζει (χα, χα, χα!) τις εκθέσεις των παρατηρητών.

Πλέον, από τον Κλάτενμπεργκ αμφισβητείται μέχρι και ο Πορτογάλος Ζοάο Καπέλα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το VAR. Βλέπετε ότι «ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών».

Η FIFA και η UEFA το ξέρουν;

Τέλος ο Κουκουλάκης

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ «καθάρισε» τον Κουκουλάκη. Έκανε ότι δεν είχε κάνει ο Περέιρα. Να μην ξεχνάμε ότι από το 2016, Νοέμβρη μήνα, που ανέλαβε με τον Τριτσώνη και με τον ερχομό του Πορτογάλου «φαγώθηκαν» δεκάδες διαιτητές...

Στη διαιτητική πιάτσα λένε ότι παρελθόν θα αποτελέσει και ο Τριτσώνης, με την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης