Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή στον… καρτάκια Τουρπέν!

Προσοχή στον… καρτάκια Τουρπέν!
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 - 10:40

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Μαντί Καμαρά είναι στο όριο καρτών, ενόψει του ματς με την PSV Αϊντχόφεν. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού συμπληρώνουν κάρτες, αν δεχθούν άλλη μία.

Φυσικά, αυτή είναι μία παράμετρος, η οποία κρατάει τον Πέδρο Μαρτίνς στις… μύτες των ποδιών του. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί, για την οικονομία της 11άδας του Ολυμπιακού. Και χρειάζονται αμφότεροι, για την επόμενη φάση, εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να περάσει, στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Και εδώ έρχεται και το στοιχείο Τουρπέν. Ο Γάλλος είναι… γνωστός καρτάκιας. Σεσημασμένος που λέμε. Τις βγάζει εύκολα. Και τον Σεμέδο μοιάζει να τον έχει και… άχτι, που λέει ο λόγος. Τον είχε αποβάλει με τη Γουλβς, τον είχε κιτρινίσει και με την ΑΕΚ, όταν τον είχε συναντήσει ξανά. Οπότε, εδώ που τα λέμε, προσοχή χρειάζεται και ο Πορτογάλος στόπερ…

Συνολικά, το ματς χρειάζεται και διαχείριση. Σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι για να γίνει, ξανά, ροντέο… Δεν είναι για να… ξεφύγει το πράγμα. Και η συλλογή καρτών είναι πολύ σημαντική. Είναι ένα στοιχείο, το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει. Γιατί τόσο ο Καμαρά, όσο και ο Φορτούνης, είναι υπέρ-απαραίτητοι!

Διαβάστε επίσης