Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ: Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα… επένδυση μένουν!

ΑΕΚ: Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα… επένδυση μένουν!
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 - 13:19

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό, αυτό που συμβαίνει στην κούλα. Μία ομάδα, η οποία θέλει να αποκαλεί εαυτόν… αντίπαλο του Ολυμπιακού. Ανταγωνιστή του. Γελάμε δυνατά. Και συνεχίζουμε. Δεν είναι θέμα αγωνιστικό. Ξεκάθαρα. Δεν είναι και τόσο τρομερό, το να κερδίσεις ένα ματς, ή να το χάσεις. Μπορεί να συμβεί, ακόμη και αν είσαι πολύ χειρότερος. Όπως είναι, αυτή τη στιγμή (αλλά και πολλές άλλες στιγμές…) η ΑΕΚ, από τον Ολυμπιακό. Άλλο είναι το θέμα…

Αν καθίσει κάποιος να παρατηρήσει, το τι ακριβώς συμβαίνει, σε αυτή τη ομάδα, θα… ασπρίσουν τα μαλλιά του. Αφήστε που θα νιώσει και την ανάγκη να… επενδύσει κάπου. Κάπου, γενικά. Και αόριστα. Σε αυτή την ομάδα, λοιπόν, ΟΛΑ αλλάζουν. Και όλα τα ίδια μένουν… Και περισσότερο από όλα, το… ένα και βασικό. Η πρόθεση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ επένδυσης, στην ανάταση της ομάδας. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επένδυση στο ποδόσφαιρο. Στη βελτίωση του ρόστερ, στην αγορά παικτών, στην σωστή οργάνωση της ομάδας και την άνοδό της, στο μεταγραφικό παζάρι, πέρα από τον αγωνιστικό χώρο. Και όσο ΑΥΤΟ παραμένει… απαράλλαχτο, τότε όσα πράγματα και να αλλάξουν, γύρω-γύρω, ΟΛΑ θα μείνουν… ίδια.

Όσοι… Καρέρες, όσοι Ίβιτς, Καρντόσοι, Λυμπερόπουλοι, Λιβάγιες, Λυσάνδρου και να… αλλάξουν, όσο η… επένδυση παραμένει… ίδια, τότε ΤΙΠΟΤΑ δεν θα είναι… διαφορετικό. Τίποτα δεν θα είναι… αλλαγμένο.

Διαβάστε επίσης