Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο λόγος που «προστάτεψε» Μπρούμα

Ο λόγος που «προστάτεψε» Μπρούμα
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 - 22:56

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Ματς στο οποίο την τελευταία στιγμή ο Μπρούμα έμεινε εκτός αποστολής, διότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει εκτός πλάνων.

Τη θέση του στο παιχνίδι εκείνο είχε πάρει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να μη ρισκάρει με τον παίκτη, αν και δεν αντιμετώπιζε κάτι το σοβαρό. Διότι ακολουθούσε ο αγώνας με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο ο Μπρούμα γνωρίζει καλά. Ανήκει στην Αϊντχόφεν, καθώς παίζει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την PSV. Ξέρει τόσο την ομάδα, όσο όμως και το γήπεδο.

Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός δε ρίσκαρε στο ματς με τον Άρη, αφού ακολουθούσε το σημαντικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή διοργάνωση του Europa League.

Είναι πιθανό να δούμε τον Μπρούμα στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στην Ολλανδία, καθώς ο Πέδρο Μαρτίν τον υπολογίζει αρκετά για τον συγκεκριμένο αγώνα. Άλλωστε και μέσα στο Καραϊσκάκη βασικός έπαιξε ο Μπρούμα και έγινε αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Διαβάστε επίσης

Μόνο γέλια για τη Superleague...

Μόνο γέλια για τη Superleague...

Ο Μπουτσικάρης τώρα θυμήθηκε να βάλει θέμα για τα γήπεδα, ξέχασε το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το... χωράφι της Λαμίας, όταν έπαιξε ο Ολυμπιακός.