Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απειλή-σοκ του Γκαγκάτση στον Βάτσιο, κάνει... σκόνη τον Κλάτενμπεργκ!

Απειλή-σοκ του Γκαγκάτση στον Βάτσιο, κάνει... σκόνη τον Κλάτενμπεργκ!
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 15:58

Σοκ προκαλεί η απειλή του Μάκη Γκαγκατση εναντίον του διαιτητή Αρη Βάτσιου (Δυτικής Αττικής) στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Βγαίνουν και πολλά συμπεράσματα για το τι γίνεται με την «εξυγίανση» που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στη διαιτησία.

Το ματς έγινε στις 10 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι στο ημίχρονο, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ τον πλησίασε και του είπε «είσαι εγκληματίας και δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου». Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μάκης Γκαγκάτσης κλήθηκε σε απολογία σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και κινδυνεύει με πρόστιμο και με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια από 15 μέρες μέχρι έξι μήνες, ενώ με πρόστιμο απειλείται και ο ΠΑΟΚ.

Όμως, δεν είναι η ποινή με την οποία κινδυνεύει ο Μάκης Γκαγκάτσης. Από τη συμπεριφορά του, με δεδομένο ότι οι Παπαπέτρου, Τσαγκαράκης εξακολουθούν να μην ορίζονται από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (που έγινε στις 24/01) στο Περιστέρι, βγαίνουν πολλά συμπεράσματα για το τι γίνεται στη διαιτησία. Ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου για τον Κλάτενμπεργκ για στην ακρίβεια μαζεύονται... σύννεφα πάνω από τους ορισμούς και ο Άγγλος θα πρέπει να πάρει θέση.

Θυμίζουμε, όπως γράφει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ότι σύμφωνα με δημοσίευμα που δεν διαψεύστηκε ο Γραμμένος του είχε πει «αν δεν τους τελειώσεις, θα έχουμε πρόβλημα», ενώ στον Κλάτενμπεργκ για το ίδιο θέμα στον αρχιδιαιτητή την... έπεσαν και άλλοι σύμβουλοι της ΕΠΟ.

Στον προημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε παράπονα από τον Βάτσιο, επειδή στο 29', με το σκορ στο 2-2, είχε ακυρώσει γκολ του Σφιντέρσκι, καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ. «Με την απόφασή του δεν άφησε τον VAR να εξετάσει τη φάση», είναι οι αιχμές που άφησε ο επίσημος ΠΑΟΚ στο twitter.

Διαβάστε επίσης