Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπα: «Αισθανθήκαμε λύτρωση» (video)

Μπα: «Αισθανθήκαμε λύτρωση» (video)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 01:41

Με λύτρωση παρομοίασε το συναίσθημα που ένιωσε ο Οσεϊνού Μπα, στο τέρμα που πέτυχε ο Αχμέντ Χασάν λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης και έδωσε την πρόκριση στο Θρύλο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τα συναισθήματα του:

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι παρόλο που τα πράγματα πήγαινα άσχημα για πολύ χρόνο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Ευτυχώς ο Χασάν σκόραρε στην τελευταία φάση και μας έστειλε στην επόμενη φάση και είμαστε ευτυχισμένοι».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε:

«¨Ήταν από χαρά. Ήταν ο τρόπος για να γιορτάσω αυτό το γκολ. Αισθανθήκαμε όλοι ότι λυτρωθήκαμε με αυτό το γκολ. Έκανα τα πάντα για να μη δεχτούμε γκολ. Όταν σκόραρε ο Χασάν ήταν λύτρωση μας απελευθέρωσε και γι' αυτό έπεσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσω».

Για το που μπορεί να φτάσει:

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε σύλλογο. Υπάρχουν δύσκολοι σύλλογοι, αλλά και εμείς είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε».

Για το αν έχει αφήσει πίκρα ο αποκλεισμός από τη Γουλβς:

«Ναι, ο αποκλεισμός από τη Γουλβς μας πείραξε πολύ γιατί είχαμε ικανότητες κι όνειρα και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Το έχουμε ξεχάσει αυτό, το αφήσαμε πίσω. Είμαστε μία ομάδα με όνειρα και πιστεύουμε φέτος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης