Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 2μμ μαθαίνουμε αντίπαλο! (photo)

Στις 2μμ μαθαίνουμε αντίπαλο! (photo)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 10:14

Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! Είναι ξανά παρών, σε ακόμη μία ευρωπαϊκή κλήρωση! Είναι παρών, μαζί με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και συνεχίζει να ονειρεύεται! Συνεχίζει να ομορφαίνει τις ζωές μας, μέσα στην πιο μεγάλη δυσκολία και μας δίνει πάντοτε λόγο να ξεφεύγουμε, από τη σκληρή πραγματικότητα. Μας παίρνει μαζί του, στην ομορφιά του αθλητισμού. Στη μαγεία του ποδοσφαίρου. Μας παίρνει μαζί του, στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ! Εκεί όπου βρίσκεται ήδη, αναμένοντας την κλήρωση.

Θυμίζουμε ότι στις 2μμ ώρα Ελλάδας, ο Θρύλος μπαίνει στην κληρωτίδα, μαζί με άλλες 15 ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν χθες, από τη φάση των «32», για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Στις 2μμ μαθαίνουμε τον επόμενο αντίπαλο. Την επόμενη ομάδα, την οποία ο Θρύλος θα κληθεί να αποκλείσει!

Θυμίζουμε, παρακάτω, τους πιθανούς αντιπάλους:

Άγιαξ (Ολλανδία)
Άρσεναλ (Αγγλία)
Γρανάδα (Ισπανία)
Μόλντε (Νορβηγία)
Ρέιντζερς (Σκωτία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Τότεναμ (Αγγλία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Μίλαν (Ιταλία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία)
Ρόμα (Ιταλία)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

Γίνεται αντιληπτό πως ο Θρύλος έχει απέναντί του δύο δρόμους. Ή ένα μεγάλο όνομα, τύπου Μάντσεστερ, Τότεναμ, Άγιαξ, ΜίλανΡόμα, ή πιο βατές περιπτώσεις, τύπου Γρανάδα, Μόλντε, Σλάβια Πράγας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γιουνγκ Μπόις. Καμία κλήρωση, όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι, δεν θα σημάνει αυτομάτως, πρόκριση, ή αποκλεισμό. Αλλά… Ο Ολυμπιακός είσαι. Όλα τα μπορείς!

Διαβάστε επίσης