Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και τα… πυροτεχνήματα μέσα!

Και τα… πυροτεχνήματα μέσα!
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 11:43

Από την ώρα που τελείωσε το πρώτο ματς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την PSV, οι Ολλανδοί άρχισαν, απευθείας, να παίζουν… παιχνίδια του μυαλού, εις βάρος του Θρύλου. Άρχισαν να μιλούν για ανατροπή, άρχισαν να μιλούν για πρόκριση δική τους, για το ότι θα… γυρίσουν την κατάσταση στη ρεβάνς, για το ότι είναι καλύτεροι και ότι το αξίζουν… Και άλλα τέτοια. Παρότι, ξαναλέμε, μόλις είχαν χάσει με 4-2!

Ανήμερα του μεγάλου αγώνα, χθες Πέμπτη, οπαδοί της PSV πήγαν κοντά στο ξενοδοχείο του Θρύλου και έριξαν βεγγαλικά, στις 5 το πρωί. Για να ξυπνήσουν και να αναστατώσουν την αποστολή, να την αποδιοργανώσουν, ξυπνώντας τους παίκτες τα ξημερώματα και… χαλώντας, επί τοις ουσίας, όλο τον ρυθμό τους.

Ήθελαν να του… σπάσουν τον τσαμπουκά, του Θρύλου. Και με τις δηλώσεις τους, όλη την εβδομάδα, από το 4-2 του Καραϊσκάκη και έπειτα, αλλά και με την ιστορία, με τα βεγγαλικά… Ήθελαν να βγάλουν τον Ολυμπιακό από τον ρυθμό του, να τον επηρεάσουν και να τον κάνουν να χάσει τη συγκέντρωσή του. Απέτυχαν… Ούτε από… παιχνίδια του μυαλού, μάσησε ο ΘΡΥΛΟΣ, ούτε από… εγερτήριο… στρατού! Τους ξεφτίλισε! Και με τρόπο… καυτό. Να καίει! Στο φινάλε! Εκεί που το είχαν πιστέψει και… νόμιζαν ότι οι δηλώσεις και τα βεγγαλικά… έπιασαν τόπο!

Διαβάστε επίσης