Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καμαρά: «Μας είπε να δείξουμε προσωπικότητα…» (videos)

Καμαρά: «Μας είπε να δείξουμε προσωπικότητα…» (videos)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 12:40

Εξαιρετικός ήταν ο Μαντί Καμαρά και χθες. Και άγγιξε το γκολ, αλλά ατύχησε, με το δοκάρι… Ο Αφρικανός μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού και αποκάλυψε τι είπε ο Μαρτίνς, στην ομάδα του, στο ημίχρονο… Εκεί όπου ο Θρύλος έχανε 2-0…

Οι δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV:

Για το δοκάρι: «Απογοητεύτηκα γιατί πίστευα πραγματικά πως θα έμπαινε μέσα η μπάλα. Όμως, έπρεπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να συνεχίσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και έτσι δικαιωθήκαμε και ευτυχώς που επιμείναμε γιατί άξιζε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη νοοτροπία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να προσπαθεί, για να καταφέρει τους στόχους του. Έχουμε τη δύναμη πάντα να κυνηγάμε και να προσπαθούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Τώρα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την Ευρώπη, αλλά να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το τι τους είπε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο: «Μας είπε να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάνουμε πάντα, με τον ίδιο τρόπο, αλλά να δείξουμε την προσωπικότητά μας. Γιατί η ομάδα που θα έδειχνε ότι είναι η καλύτερη προσωπικότητα είναι συνήθως και η ομάδα που θα κερδίσει. Έτσι γυρίσαμε στον αγώνα και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να δείξουμε προσωπικότητα».

Για την προτίμησή του σε κάποιον αντίπαλο στην επόμενη φάση: «Δεν έχουμε επιλογή, δεν έχουμε προτίμηση, γιατί είμαστε κι εμείς μία μεγάλη ομάδα και είμαστε συνηθισμένοι πλέον στην Ευρώπη να αντιμετωπίζουμε μεγάλους αντίπαλους. Επομένως, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, όσο μεγάλος κι αν είναι είμαστε κι εμείς μεγάλη ομάδα, και δεν υπάρχει επιλογή από το να παίξουμε».

Διαβάστε επίσης