Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Στόχος είναι η πρόκριση» (video)

Μαρτίνς: «Στόχος είναι η πρόκριση» (video)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 19:58

Για την κλήρωση με την Άρσεναλ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού και τόνισε πως πρόκειται για μία μεγάλη σύμπτωση, ενώ παράλληλα δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Τέλος σε ερώτημα που του έγινε αν θα συμβουλευτεί τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ανέφερε πως κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη και μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση με την Άρσεναλ:

«Είναι μία σύμπτωση σίγουρα το γεγονός, ότι θα επαναληφθεί αυτός ο ευρωπαϊκός γύρος με τον ίδιο αντίπαλο που κάναμε πέρυσι και καταφέραμε να τον αποκλείσουμε. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, όμως σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολλοί δύσκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και να προσπαθήσουμε, παρόλο που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ένα μεγάλο κλαμπ».

Για το αν πιστεύει στη νίκη-πρόκριση:

«Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος μας και δεν έχει σημασία αν θα γίνει με δύο νίκες, με μία νίκη ή με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι η πρόκριση!»

Για το αν θα ζητήσει πληροφορίες από τον Σωκράτη:

«Σίγουρα θα είναι μία βοήθεια οι πληροφορίες που θα μας δώσει ο Σωκράτης. Είναι ένας παίκτης που τους γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Εμείς φυσικά θα κάνουμε την ανάλυση μας και την εκτίμηση του αντιπάλου, όπως κάνουμε πάντα φυσικά σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Ξέρουμε λοιπόν πως οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία μπορεί να αποτελέσει βοήθεια, όμως θα κάνουμε σοβαρή ανάλυση του αντιπάλου, όπως κάνουμε πάντα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης