Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τρελή» σύμπτωση με τον Ομπαμεγιάνγκ (video)

Η «τρελή» σύμπτωση με τον Ομπαμεγιάνγκ (video)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 22:22

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Οι συμπτώσεις που συμβαίνουν με αυτές τις δύο ομάδες (Ολυμπιακό και Άρσεναλ) δεν έχουν προηγούμενο. Ξεκινάμε από το ότι έδρα για τον επαναληπτικό της Άρσεναλ με τη Μπενφίκα ορίζεται το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Λόγω των μέτρων που υπάρχουν στην Αγγλία, κάποια παιχνίδια είχε αποφασιστεί ότι θα γίνουν σε ουδέτερο έδαφος. Ένα από αυτά ήταν και των Λονδρέζων με την ομάδα του Πίντο.

Στο φαληρικό γήπεδο έγινε ματσάρα και είδαμε πολλά τέρματα και τρομερές διακυμάνσεις στο σκορ. Στην τελευταία φάση ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα κάνει από κοντά το 3-2 και θα δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης σε δηλώσεις που έκανε είπε χαρακτηριστικά πως το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό ήταν η περσινή ευκαιρία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου είχε στείλει τη μπάλα άουτ.

Συγκεκριμένα είχε τονίσει: «Όλοι είναι χαρούμενοι απόψε και σίγουρα σκεφτόμουν την χαμένη ευκαιρία μου κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν. Όμως αυτό μου δίνει δύναμη, να παίρνω τα λάθη του παρελθόντος και να τα μετατρέπω σε δύναμη. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι».

Λίγες ώρες αργότερα η κληρωτίδα βγάζει τις δύο ομάδες για δεύτερη σερί φορά αντίπαλες.

Δείτε την ευκαιρία που είχε χάσει πέρυσι:

Το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Μπενφίκα:

Διαβάστε επίσης